Fjärrstyrning

Fjärrstyrning

Vi levererar, monterar och installerar fjärrstyrnings system för start/stopp av klockringning från våra leverantörer Bodet och Bellmatic.

Bodet

Bodet´s fjärrstyrnings system består av ett huvudur Opus, extern mottagarantenn och en fjärrkontroll. På fjärrkontrollen får du feedback via en LED lampa att systemet har mottagit signalen från fjärrkontrollen. Räckvidden på detta system är cirka 300m fri sikt. Träd och andra hinder kortar denna räckvidd.

Bellmatic

Bellmatic´s DP6805 fjärrkontrolls kit består av en kompakt mottagarantenn med inbyggda reläer och en fjärrkontroll. På fjärrkontrollen får du feedback via en LED lampa att systemet har mottagit signalen från fjärrkontrollen. Räckvidden på detta system är cirka 300m fri sikt. Träd och andra hinder kortar denna räckvidd. Fördelen med detta systemet är att du inte behöver ett huvudur för att ha en fjärrkontroll.

Plejd

Vi levererar, monterar och installerar Plejd fjärrstyrnings system där man via en mobil app startar/stoppar klockringningen. Man kan även göra enklare programmering av t.ex automatisk helgmålsringning. Detta systemet finns i två varianter, ett där man kopplar in det via en router med internetkoppling i kyrkan. Och den andra är att man kopplar in den via ett GSM modem med internetkoppling. I GSM modemet måste man ha ett sim-kort med internet (surf). Räckvidden på detta systemet begränsas bara av täckningen på era mobiltelefoner.

För aktuella priser och rådgivning kontakta oss via telefon eller email!