Urtavlor, visare & urverk

Urtavlor, Visare & Urverk

Våra standard urtavlor och visare kommer från vår leverantör Bodet i Frankrike. De är Europas ledande företag inom urtavlor, visare och urverk. Urtavlorna och visarna tillverkas i saltvattenbeständigt aluminium och pulverlackas sedan i önskad kulör. De har många valmöjligheter på designen på urtavlorna och visarna. Och deras produkter är mycket prisvärda.

Urtavlor och visare som har specifik design och inte faller inom standard utbudet hos Bodet tillverkar vi själva i vår fabrik. Vi använder endast saltvattenbeständigt aluminium och rostfritt i våra urtavlor och visare. Allt pulverlackas sedan i önskad kulör.

Vi renoverar och restaurerar också gamla befintliga urtavlor och visare i de fall de är skyddade på grund av kulturellt och historiskt värde.

Urverken som vi använder kommer från vår leverantör Bodet. De är av högsta kvalitet och har en fantastisk tillförlitlighet och precision. Urverken finns i alla storlekar från urtavlor på 60cm i diameter till urtavlor på 4 meter i diameter. Dessa urverk styrs via deras huvudur Opus som sedan får tidssignaler från atomuret i Frankfurt via en GPS antenn. Detta gör att uret alltid visar rätt tid, bytar automatiskt sommar-/vintertid och ställer sig rätt automatiskt efter t.ex strömavbrott. Till skolor, kommun byggnader, företag och idrottsanläggningar använder vi deras intelligenta urverk som ej behöver ett huvudur. GPS antennen kopplas direkt in på urverkens inbyggda intelligenta kretskort så får man samma funktion som med ett huvudur.

För aktuella priser och rådgivning kontakta oss via telefon eller email!